Hett for Shortcar på Kinnekulle Ring

Martin Barry Berg Denne helgen dro Shortcar-gjengen til Sverige og Kinnekulle Ring for en ny NM-runde i racing. Med en temperatur på godt over 30 grader ble det hett med ullundertøy og trelags kjøredress. Gutta leverte uansett og det ble mye spennende og bra racing.

I tidskjøringen var det Sivert S.Johansen (NAF Nordre Vestfold) som hadde raskeste tid (51,670) og startet derfor i Pole Position i finalen. Sivert holdt teten fra start til mål og vant suverent. På plassene bak kom Martin Barry-Berg (NAF Motorsport Ringerike, bilde over) og Rune Hansen (NMK Elverum).

I andre finale var det Frode Kveldstad (NMK Orkla) som hadde pole position, da de 7 beste i første finale blir snudd i rekkefølge for start i neste finale. Sivert S.Johansen hadde altså 7.startspor.

Det ble en utrolig underholdende finale, med tett og fair racing fra start til slutt.

shortcar kinnekulle 14_07
Bilde: Rune Hansen, Martin Barry-Berg og Sivert S.Johansen

Martin Barry-Berg kjørte seg fra 6.startspor og opp til seier. På andre plass kom Rune Hansen og tredjeplassen gikk til Sivert S.Johansen.

I 600-klassen ble det også satset og kjørt det remmer og tøy kunne holde. I første finalen var det Johan Lindstrøm (KNA Vålerbanen) som stakk av med seieren, foran Malin Blad (KNA Varna) og Stian Frydenlund (NAF Motorsport Ringerike). I finale nr 2 var det Malin Blad som inntok førsteplassen, mens Johan Lindstrøm kom på andre og Stian Frydenlund på tredje.

Neste løp for Shortcar blir rallycross på Finnskogbanen, allerede neste helg, 2.august.

(Foto: Ann Mari Buskerud)