Sist helg ble det arrangert British GT på Snetterton hvor Aleksander Schjerpen var eneste norske deltager. Han kjører en Ginetta G55 GT4 for fabrikksteamet Century Motorsport.

British GT har noen av de beste GT sjåførene i Europa, og dette var ett av de best besøkte løpene så langt i år.

På lørdag var det test og kvalifisering. Likt som mange av de andre banene British GT besøker i år, var det første gang Aleksander kjørte på banen. Banen er 4,9 km lang og teknisk
meget krevende. Aleksander deler bil med danske Morten Dons og de kvalet inn til 10. startspor etter en hard kvalifisering.

Søndag var det to løp som skulle kjøres. Det første løpet ble et rolig løp, men Aleks og Morten klarte å kjøre seg helt opp til en 4. plass. I løp 2 skulle det vise seg å bli mye mer spennende! Aleks ander startet løpet, og kjørte seg opp til syvende før han byttet med Morten. Teamet var raskest i sjåfør byttet og kom ut på femteplass. Morten klatret ytterligere opp på 3. plass og kom til slutt i mål 0,2 sekunder bak 2. plassen. Et resultat teamet og sjåførene er utrolig fornøyd med!

Dette gjør at Morten og Aleks ligger på 4. plass i sammendraget før de reiser til Belgia i midten av Juli for neste løp. Teamet ligger nå på første plass i team-mesterskapet.