Brynildsen vant Hurumsprinten

hurumsp 15
Eyvind Brynildsen og hans kartleser Anders Fredriksson gjennomførte en god gjennomkjøring foran kommende helgs Rally Sørland da de vant Hurumsprinten på lørdag.
Mens det gikk heller dårlig med NM-konkurrent Frank Tore Larsen/Torstein Eriksen, som stoppet i en fjellvegg etter bare noen hundre meter på første etappe med sin Ford Fiesta R5, som gjennomførte Brynildsen/Fredriksson med stil. Med sin Ford Fiesta RRC vant de samtlige fire etapper. Det var den samme 5.05 km lange etappen som ble kjørt fem ganger. Brynildsen noterte raskeste tid i siste gjennomkjøring med 3.03,7.
Med Frank Tore Larsen tidlig ute av løpet var det åpent i kampen om plassene bak Brynildsen. Mange av deltagerne som startet bak Larsen tapte mye tid på SS1 på grunn av Larsens avkjøring. Dermed var det til slutt svenske Mattias Ledin og kartleser Erik Lindqvist i en Peugeot 208 R2 som tok andreplassen. De var 1.01 bak Brynildsen.
På tredjeplass fulgte Sveinung Mitseim/Ronny Christensen i en Subaru Impreza, nasjonal.
Sindre Furuseth/Øyvind Beckstrøm leverte også et godt løp og endte på 4. plass totalt med sin Renault Twingo R2. De var 17 sekunder bak klassevinner Ledin, men hadde 2,5 sekunders margin til svenske Markus Theorin i en Citroën C2 R2.
Beste fører med tohjulsdreven nasjonal bil ble Tom Kristian Lien/Thea Turvoll Lien i VW Golf. De endte på 7. plass totalt, 4,3 sekunder bak et annet far/datter-oar, Jarle og Malin Lippert i BMW M3.
Det var 56 biler som startet i denne første utgaven av Hurumsprinten, som ble et svært vellykket løp i et flott solskinn på Hurum.