Dennis avsluttet med seier

D_Hauger_14_1 Unge Dennis Hauger (11) har hatt en sterk internasjonal kart-sesong, og han avsluttet med seier i Bridgestone-finalen under ROK World Final i Lonato i Italia.

Dennis viste her at han har Internasjonale kvaliteter etter 1. plass , 2. plass og 3. plass i innledende omganger.
Til slutt ble det seier i Bridgestone Finalen. Løpet hadde over 100 deltagere fra mer enn 30 nasjoner i klassen Mini ROK.
Dennis hadde ikke planlagt å kjøre ROK i år, men ble invitert av teamet til å kjøre. Selv uten Kvalifisering.
Det ble derfor en morsom og ny opplevelse med en ukjent motor og ukjente dekk, og en bane Dennis aldri hadde kjørt løp på.

D_Hauger_14_2

Dennis kvalifiserte til andre startspor i Prefinalen etter 1. , 2. og 3 plass i innledende omganger. Dennis gjorde jobben i Prefinalen og lå på 2 plass inn i siste sving, før han ble torpedert bakfra og snurret. Han kom i mål som nummer 16, og 15 gikk til finale A. De to han hadde fightet med i de innledende omganger og var på pallen med i omgangene, ble nummer 1 og 2 i A finalen. Så farta var der.

Dennis fikk kjøre Bridgstone Finalen, og vant denne. Hyggelig for Dennis og hans norske medhjelpere med med den norske nasjonalsangen på premieutdelingen.

Tidligere i år sikret Dennis seg 2. plassen sammenlagt i det italienske mesterskapet i klassen 60 Mini. Serien gikk over fem  løp og regnes som den tøffeste i verden for alderstrinnet 10-13 år. Serien hadde i år førere fra 24 forskjellige nasjoner.

Dennis lå på 2 plass sammenlagt før Finaleløpet med en seier, en andreplass og en tredjeplass som beste tellende. Serien er så jevn at det ikke har vært samme vinner på flere løp. Dennis kjører for Gamoto som er Fabrikksteamet til CRG, som er verdens største Gokart produsent. Teamet har i år hatt førere fra Norge, Italia, Malaysia, Marokko, Japan Australia og Russland.