Dramatisk STCC-finale for Kevin Aabol

STCC Knutstorp 20150926, Kevin Aabol
Kevin Aabol kjørte sitt livs løp på Ring Knutstorp i helgen og ledet i over 15 runder. Men en dramatisk siste runde satte en stopper for årets første pallplass.

På treningene og kvalifiseringen så det ikke lyst ut. Det manglet fart i bilen og det ble kun 10. beste tid på kvalifiseringen. Det gav 10. startspor i første løp og pole i det andre.
-Det er små marginer, kun noen få tiendeler skiller suksess fra fiasko. Nå må vi fokusere på å få bilen hel igjennom det første løpet også satse alt i det andre. Sa Kevin etter kvalifiseringen.

I det første løpet gikk alt etter plan. Bilen gikk godt og Kevin kjørte seg opp til en fin 6. plass.

-Endelig går ting som det skal! Nå er det bare å glede seg til det andre løpet. Sa en svært fornøyd Kevin.

Også i sesongens siste finale så det lenge svært bra ut. Kevin tok starten og ledet STCC feltet i 15 runder. Etter et sammenstøt med en konkurrent falt han til 3. plass. På tross av at seieren nå var utenfor rekkevidde så ville en pallplass være en stor opptur for Kevin og Team KIA. Men så, i den siste svingen på den siste runden skjer det utrolige. Etter å ha kjørt sitt livs løp blir Kevin torpedert i siste sving. Han kommer seg videre og ender på 4. plass.

-Endelig så det ut til at vi skulle få en pallplass for all innsatsen vi har lagt ned i år. Men så blir alt ødelagt av en konkurrent som kjører på meg i siste sving. Helt utrolig. Sa Kevin etter løpet, tydelig skuffet.

STCC sesongen er nå over for i år. Kevin håper å kunne fortsette i serien også til neste år.

-Første sesong i ny klasse blir alltid en læresesong. Jeg håper virkelig at vi får sammen budsjettet for å kjøre også til neste år slik at jeg kan vise hva jeg jeg er god for. Avslutter Kevin.

Kevin ender på 9. plass i STCC mesterskapet.