Norsk dominans i TouringCar

F_Magnussen
Det var ikke uventet stor norsk dominans i TouringCar-klassen under helgens EM-åpning i rallycross i Belgia.

Finalen i TouringCar ble en helnorsk affære. Tom Daniel Tånevik og Anders Bråthen vant hver sin semifinalene, men i finalen var det Fredrik Magnussen som slo til med seier i sin Ford Fiesta. Han var andremann i sin semifinale.
På pallen fikk han selskap av Anders Bråthen og Tom Daniel Tånevik, mens David Nordgård, Jan Gabrielsen og Torleif Lona besatte de neste plassene i finalen. Lona ble i etterkant utelukket fra løpet for å ha kjørt med fo lett bil.

Den som fikk med seg flest EM-poeng fra Belgia var Tånevik med 25, mens Nordgård fikk 24. Magnussen og Bråthen fikk begge med seg 20 poeng.