Rallycross NM klasse 4 – Frode Holte vant 3. runde

Holte 43. NM runde i Norgesmesterskapet for Rallycross Supercars ble arrangert på Westombanen i Arvika 1. august.

Rallycrosseksjonen inngikk i våres et samarbeid med RallyX og SM som medførte at den ene runden i norgesmesterkskapet for klasse 4 ble arrangert Sverige.

11 førere stilte til start og det ble tidlig klart at Frode Holte var mannen å slå. Holte kjørte for anledningen Ford Focus, og var raskest i både første og tredje omgang totalt. I finalen fikk han imidlertid tøff konkurranse av Stian Hafsengen i seks runder og det skilte kun få meter over mållinjen til Holtes fordel. Morten Bermingrud kom på tredjeplass.

Det siste og avgjørende løpet i denne klassen arrangeres på Momarken Bilbane, Indre Østfold Motorsport 11.-12. september.