Østberg på Zerokonferansen

madsogveronica.jpgMads Østberg deltar mandag denne uken på en av verdens største klimakonferanser, Zerokonferansen, sammen med blant annet tidligere guvernør i California, Arnold Schwarzenegger.

Ford-føreren Mads Østberg fra NAF Motorsport Asker og Bærum, endte nylig på en andreplass i Wales Rally GB, og i dag engasjerer han seg i en av verdens største klimakonferanser, Zerokonferansen. Den arrangeres for sjette året på rad, og er en viktig arena for diskusjon om klimatiltak og -teknologi, både dagens og morgendagens.

– Jeg er opptatt av utviklingen av miljøvennlige kjøretøy, og jeg mener at elbiler er en av de aller beste klimabilene vi har så langt, sier Mads Østberg.

Mads deltok i år for andre gang i det miljøvennlige rallyet, Zero Rally, i elbilen Tesla Roadster.
I 2010 vant han rallyet sammen med samboer og kartleser Veronica Engan.

– Elbiler er faktisk så anvennelige at vi kan bruke de til å kjøre rally med, og Zero Rally er viktig for å vise at klimabilene fungerer optimalt. Klimabilene er også en viktig del av framtiden, sier Mads Østberg.
Klimakonferansen finner sted på Clarion Hotel Oslo Airport 21. til 22 November, og Mads skal på scenen sammen med Gøril Andreassen i Zero mandag klokken 15.15.