Samarbeidspartner til Norges raskeste idrettsmiljø?

Norsk Bilsport er en spennende arena for aktører i næringslivet. Hos oss finner du tusenvis av utøvere,  enda flere støttespillere og hundretusenvis av fans.

Norsk Bilsport består av alt fra toppidrettsutøvere på landslaget som trener på Olympiatoppen, via en seks år gammel jente som akkurat har begynt med gokart – til glade amatører som realiserer drømmen om å kjøre billøp i voksen alder.

I vår idrett konkurrerer stort sett kvinner og menn mot hverandre på like vilkår – vi kaller det likestilling i praksis.

Og visste du at bilsport av noen blir betegnet som «verdens mest miljøvennlige idrett»? Det er fordi bilsport er den eneste idretten som utvikler teknologi som gjør at vi alle kommer til å forurense mindre i fremtiden.

E-Sport er også en sentral del av Norsk Bilsport, og virtuell bilsport er trolig den e-sporten som er nærmest virkeligheten!

Strategisk partnerskap

Vi tilbyr et strategisk partnerskap med Norsk bilsport, som vil styrke din merkevare og kultur. Med bilsportsmiljøet som samarbeidspartner er det mange muligheter.

Sammen jobber vi frem konsepter som er sammenfallende med vårt miljø opp imot våre partneres egne målsettinger. Norsk Bilsport skal være noe mer enn et sponsorobjekt. Vi søker samarbeid som tilfører merverdi på mange plan.

Sammen skal vi få avkastning på investeringen igjennom positivitet og et enormt engasjerende miljø.

Mangfold av mennesker

Norsk Bilsport representerer et flott mangfold av mennesker fra alle kriker og kroker i vårt langstrakte land og alle samfunnslag.

Her møter du lovende bil-inspirerte unge, som kommer rett fra tråbil og over i gokart, til godt voksne langt over pensjonsalder i klassiske rallybiler. Jenter og gutter i alle aldre dyrker sin lidenskap sammen med familier og venner i et miljø som er morsomt, trygt og sikkert.

Å være bilsportsinteressert handler om så veldig mye mer enn å kjøre så fort som mulig. Det handler om engasjement, om entusiasme, om dedikasjon og om sterke følelser.

Fra toppidrett til talentutvikling

Norsk Bilsport er også toppidrett med utøvere i verdensklasse. Internasjonalt hevder norske bilsportutøvere seg hver eneste helg, og de får masse oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Vi har godt etablerte verdensstjerner og mange nye talenter som er på vei til meget spennende karrierer i forskjellige bilsportgrener.

Den viktige frivilligheten

Frivilligheten er for Norsk Bilsport helt essensiell. Vi er avhengig av mennesker som står på både dag og natt for at utøvere og publikum skal få nødvendige og sikre opplevelser.

Alt i fra å sikre baner og traséer, være dommere og jurymedlemmer, ta vare på publikum og for at bilsportsarrangementet blir gjennomført på en presentabel måte.

Lokalt engasjement og samarbeid

Å skape et lokalt bilsportsmiljø krever lokalt engasjement og entusiasme. Alle arrangører og klubber rundt om i Norge bidrar til at det finnes et flott tilbud i sitt lokalmiljø. I tillegg til å bidra til at frivilligheten i Norge består.

Bilsport-team

En bilsportutøver er en del av et stort lag. For det dreier seg om mange funksjoner som skal fylles – mekanikere, trener, transportør, foreldre, familie og venner, alle som utgjør et bilsport-team. Og sammen er de med på oppturer, nedturer og man spiller hverandre gode.