Crosskart er røft sagt en kart som er påmontert større hjul, fjæring og veltebur slik at den kan kjøres på rallycross- og bilcrossbaner.

Crosskart

Vi fikk chatGPT til å lage en kreativ beskrivelse av Crosskart.

Forestill deg en lynrask prærieulv som har gjennomgått en intens treningsøkt med et Formel 1-team og deretter fått en dose av rallybilens råhet. Denne superspreke småbilen, kjent som Crosskart, er som et kompakt rakettfartøy som er skreddersydd for å takle ujevnt terreng med eleganse og eksplosiv kraft. Med sitt smidige chassis og høytytende motorer, er Crosskart en ekspert på å leke seg gjennom svingete stier, hoppe over hindringer og krysse terreng som ville fått selv de mest erfarne off-road-kjørere til å holde pusten. Det er som om et energisk rallymonster og en turbo-ladet gokart har forelsket seg og skapt dette adrenalinfylte mirakelet av mekanisk ekspertise.

Ikke noen tvil om at den siste setningen i det minste beskriver en Crosskart Xtreme, men det er mange klasser å velge mellom. Alt fra Mini som man kan kjøre fra man er 6 år og opp til Xtreme. Du finner mer informasjon om både de forskjellige klassene, reglement m.m. i menyen til høyre (eller under på mobil).

Informasjon fra NBF

Nyheter

  • Bli kjent med Sportity

    Appen Sportity brukes som oppslagstavle i Norges Bilsportforbunds Norgesmesterskap og Norgescuper. Dette er gjort for at det skal være lettere... Les mer …
  • Et halvår fullt av kurs

    Årets første måneder har vært fulle av kurs i regi av Norges Bilsportforbund. Kurs er en viktig del av virksomheten... Les mer …