Talentutvikling

NBF Talentutvikling har som mål å utvikle en toppidrettskultur i norsk bilsport, samt skape flere internasjonale mestere og profesjonelle førere.

Vi jobber både med bredde og elite, og er en støttespiller for utøvere med en rekke forskjellige tjenester som kan leses i menyen under (trykk på bildet for å se en større versjon):

Les mer om Team Norway, trenere, styringsgruppen, resultater, historikk, treningsprogrammer, guider, samlinger, Bilsporttalentet og breddesatsing i linkene!

BREDDESATSING

Ingen elite uten bredde! Breddesatsingen til NBF Talentutvikling er grunnleggende for å skape en idrettskultur blant bilsportutøvere allerede fra ung alder.

Det arrangeres to weekendsamlinger, en på våren og en senhøstes. Tema på samlingene er basistrening, kjøretrening og foredrag i plenum med aktuelle temaer – i tillegg til sosialt samvær på tvers av bilsportgrener. Utøverne betaler en  mindre deltageravgift som tilbakeføres til langveisfarende i form av reisestøtte.

En gang i måneden i vintermånedene arrangerer vi en fysisk trening, som er åpen for alle bilsportutøvere. Alt av guider med tips til trening, ernæring, karriere og media ligger også fritt tilgjengelig for alle på disse nettsidene.

NBF Talentutvikling tilbyr klubber support i form av treningssamlinger og kurs. I tillegg avholdes det treningssamlinger/kjørekurs for utvalgte bilsportgrener.

I tillegg arrangerer vi hvert år Bilsporttalentet, der fem utøvere blir plukket ut til en finale på Vålerbanen. Vinneren får en premie med en verdi på 300 000 kroner.

Vi arrangerer også flere regionsamlinger og webinarer som er åpent for alle.

ELITESATSING – TEAM NORWAY

Ingen bredde uten elite! Elitesatsingen i NBF Talentutvikling er forbeholdt toppidrettsutøvere som enten kjemper i toppen i internasjonale mesterskap, eller som har potensial til å bli internasjonale topputøvere som kan leve av bilsport.

Team Norway er Norges raskeste landslag, og består av et «elitelandslag» og et «satsingslandslag».

På «elitelandslaget» finner vi noen av Norges beste og mest kjente bilsportutøvere. Dette er primært for helprofesjonelle utøvere som lever av bilsport, og som hevder seg i det internasjonale toppsjiktet i sin gren.

På «satsingslandslaget» finner vi en håndfull utøvere som styringsgruppen i NBF Talentutvikling mener har størst sjanse til å ende opp som profesjonelle bilsportutøvere med stor internasjonal suksess. Utøverne på «satsingslandslaget» får tett oppfølging av NBF Talentutvikling.

KONTAKT

Sportssjef Atle Gulbrandsen
Epost: atle.gulbrandsen@bilsport.no
Tel: 905 17 602

Få siste nytt på sosiale medier:
NBF Talentutvikling på Facebook: www.facebook.com/nbftalentutvikling
Team Norway på Facebook: www.facebook.com/teamnorwaynbf
Team Norway på Instagram: www.instagram.com/teamnorway
Team Norway på Twitter: www.twitter.com/teamnorwaynbf

Nyheter