Østberg tilbake i Fiesta S2000

mads_ost-tys_1_500.jpgMads Østberg og Jonas Andersson kjører VM- runden Rally Frankrike, som har base i Strasbourg, denne helgen. For andre gang skal de kjøre Ford Fiesta S2000 for M-Sport i, samme bil som de kjørte i Rally Tyskland.

-Vi hadde en liten test mandag, og jeg kom fint inn i bilen igjen, etter å ha kjørt Subaru WRC forrige helg. Vi har bra oppsett både for regn og tørt, og jeg er veldig komfortabel med bilen, og gleder meg til å komme i gang. Jeg har fortsatt en lærekurve på asfalt, dette blir mitt fjerde VM-løp på det underlaget. Men jeg føler at jeg har kommet bra inn i det, og er fullt bestemt på å prestere bra, sier Mads i en kommentar.
-Vi har hatt en bra gjennomkjøring tirsdag og onsdag, og føler at vi har bra noter, sier Jonas.

-Det er alltid spennende med nye løp, og dette løpet er nytt i VM i år. Mads og jeg jobber mye med noter, og er godt forberedt på å lage bra beskrivelse også på helt nye prøver. Så dette satser vi på kommer til å gå bra.
-På shakedown i dag var det vått og trangt, kan Mads fortelle. -Jeg fikk en bra følelse, kjørte ikke mer enn nødvendig og er ikke så opptatt av tidene på shake down. Men jeg titter selvsagt på de førerne jeg kjører samtidig med, og ser at alt er bra, og det var det. Nå tørker det opp, og tidene går sikkert ned, men jeg er fornøyd, og gleder meg til i morgen, avslutter han.
Både for Mads, Jonas og teamledelsen er det en viktig erfaring å kjøre disse to løpene med M-Sport. Det er en mye større organisasjon enn det vi er vant til. Det er nyttig å se hvordan et så stort team jobber, med tanke på de målsetninger som gjelder for årene som kommer.