Østberg ute av sykehus etter krasj i Tsjekkia

m_ostberg_12_krasj_tsjekkia.jpgDet Mads Østberg trodde var en busk, viste seg å være en steinbank med gress oppå. Det sendte Østberg rett til sykehus.

Det var på Shakedown i Rally Bohemia i Tsjekkia at Østberg gjorde feilvuderingen som sendte ham på sykehus. Steinbanken, som var dekket av gress, ble en hard påkjenning for kroppen. Østberg ble derfor sendt rett på
sykehus og nøye sjekket av legene, som først trodde han hadde to brudd i ryggen.- Legene har nå konkludert med at det ikke er snakk om brudd, men skiveutglidning. Undersøkelsene her er ferdige nå, og vi har kontaktet en ryggspesialist han skal til når vi kommer tilbake til Norge, sier Morten Østberg, teamsjef i Adapta World Rally Team.

Kartleseren til Østberg, Jonas Andersson, kom uskadd fra ulykken. Men Rally Bohemia er ferdig for duoens del. Neste helg skulle de to ha deltatt i et rally i Estland, men også det rallyet er det usikkert om duoen vil stille til.

– Bilen de skulle kjørt med kan ikke kjøres der, men vi skaffer til veie en ny før den tid. Men vi vil basert på det medisinske finne ut som de skal stille eller ikke, sier Morten Østberg.