Østberg vant i Trøgstad

mads-mountain_500.jpgMads Østberg og Ole Kr. Unnerud vant Rally Trøgstad på lørdag. De hadde ingen konkurranse om totalseieren.

Det var ikke andre WRC-førere som brukte Rally Trøgstad som en siste oppkjøring til NM-finalen Rally Hedemarken. Østberg stilte i en 2004-modell Subaru Impreza WRC, og var halvannet minutt foran Sveinung Bieltvedt som dermed vant gruppe N.

-Det var en veldig bra treningsøkt, et veldig bra arrangert og et morsomt løp. Både Ole Mads og jeg har hatt stort utbytte av løpet, sier Mads Østberg som også håper på en NM-runde i Østfold igjen snart.
-Østfoldveiene er fantastisk morsomme å kjøre på. Det var mange som i går etterlyste comeback for et Østfold arrangement i NM-sammenheng, og vi slutter oss til det ønsket.
Som nevnt vant Sveinung Bieltvedt og hans kartleser Roger Eilertsen gruppe N med sin Subaru. De var 56 sekunder foran veteranen Per Erik Brynildsen i en Mitsubishi Lancer.

Nasjonal klasse ble vunnet av sørlendingen Olaf Sørlie i hans Volvo 940. Han var kun ni sekunder foran Ole Morten Korsmo.

Gruppe N inntil 2000 ccm ble vunnet av Vidar Furuseth i Renault Clio. Han endte så høyt som på 6. plass totalt, mellom de to beste i nasjonal klasse.