10. plass til Dennis Olsen i Italia

d_olsen.jpgGokartførerne Dennis Olsen og Øystein Helgheim i Junior Team Norway endte på henholdsvis 10. og 13. plass under et stort stevne i La Conca i Italia i helgen.

De to 15-åringene Dennis Olsen fra Våler i Østfold og KNA Varna samt Øystein Helgheim fra Ålesund og KNA Nordvest kjørte i helgen første runde av WSK Master-serien på italienske La Conca. Begge kjører i klassen KF2 som hadde samlet 60 deltagere.

Etter de fire innledende heatene sto Dennis Olsen med en femteplass, og skulle dermed starte prefinalen fra femte startspor. Øystein Helgheim, som ikke hadde funnet frem til det perfekte oppsettet på sin kart, kvalifiserte til 12. startspor i prefinalen.

Dennis Olsen var svært uheldig i prefinalen. Etter en grei startet røk kjedet på hans kart etter tre runder. Dermed måtte han stå ved siden av banen og se de andre gjøre opp om startposisjoner i finalen.
Øystein Helgheim endte på 15. plass i prefinalen, og det ble dermed hans startposisjon i finalen. Dennis Olsen måtte starte finalen fra 34. posisjon.

I finalen kjørte Dennis Olsen seg mesterlig opp. Etter at alle 20 rundene var unnagjort var han oppe på en 10. plass. Øystein Helgheim kjørte seg opp to plasser og sluttet på 13. plass.

Neste runde i WSK Master kjøres på Sarno ved Napoli om to uker.