1,1 million utdelt i prosjektmidler

leif_broen_kongsvinger_500.jpgIkke mindre enn 1,1 millioner kroner ble delt ut til gode prosjekter i klubbens avdelinger da KNA avholdt sitt landsmøte på Hamar i helgen. KNA Kongsvinger med formann Leif Kr. Broen (bildet) stakk av med den største potten på 545 000 kroner.

KNA Kongsvinger fikk 545 000 kroner for å realisere sitt planlagte klubbhus som skal oppføres ved Kongsvinger Travbane. Klubben har inngått et spennende samarbeid med Brandval og Kongsvinger Travlag og skal bygge klubbhus sammen med travlaget. Under Rally Norway i fjor ble for øvrig en fartsetappe kjørt på Kongsvinger Travbane, og under årets KNA Rally Finnskog var serviceplassen lagt til travbane. For fremtiden kan det bli langt større bil- og bilsportsaktivitet på området.

KNA Varna er en av KNAs mest aktive avdelinger med Norges største gokartmiljø. Under helgens landsmøte fikk KNA Varna 410 602 kroner for å anlegge ny tilfartsvei inn til sitt flotte baneanlegg med klubbhus i Våler i Østfold. Klubben er nødt til å anlegge ny vei for å få omgjort reguleringsplanen for baneområdet og få større aktivitet. Går alt etter planen er veien ferdig til sommeren, og vil blant annet bli brukt når KNA Varna skal arrangere bakkeløp i august.

Den siste avdelingen som fikk prosjektmidler under KNAs landsmøte var KNA Klepp Motorsport. Rogaland-avdelingen fikk 175 000 kroner for å gjøre diverse utbedringer på sin gokartbane Klepp Kart Ring.

Prosjektmidlene som deles ut av KNAs landsmøte stammer fra det privateide KNA Fondet som ble opprettet etter at KNA-hotellet i Oslo ble solgt på midten av 80-tallet. Fondet er på om lag 105 millioner kroner.