Faraas endte på 3. plass

t_faraas.jpgAlt lå til rette for en kjempefin sesongavlutning for Thomas Faraas i den danske VW Polo-cup i helgen. Best på trening og best i kvalifiseringen. Men, i selve løpet ble han torpedert i den første svingen og havnet på niendeplass.

Han berget imidlertid tredjeplassen sammenlagt.

– Det blir en lang og tung vei hjem til Norge, for det er aldri morsomt å tape billøp, og spesielt når det skjer på denne måten, sier en meget skuffet Thomas Faraas.

Hakadølen mistet muligheten til sammenlagtseieren i den forrige runden, men kunne med god kjøring i helgen berge annenplassen.

– Jeg var veldig rask både på treningen og i kvalifiseringen her på Jyllandsringen, og alt så veldig greit ut før selve løpet, sier Thomas.

Det skulle imidlertid ikke gå som han håpet. Allerede i den første svingen, skjer det et sammenstøt bak Thomas, som endte med at en konkurrent treffer det ene forhjulet til Thomas. Han klarte å fullføre løpet til tross for store skader på bilen, men havnet helt nede på niendeplass.

– Det hele blir veldig dumt. For det hadde vært så utrolig morsomt å få vist hva jeg kan, med tanke på fremtiden, sier Thomas. Men, akkurat den tenker han ikke på i øyeblikket, for denne skuffelsen er tung å fordøye. Han berget imidlertid tredjeplassen totalt, og slikt sett har han hatt tre fine sesonger med første- og annenplass sammenlagt i JTCC i Sverige og nå tredjeplass i Danmark.