15. plass til Pål Varhaug

p_varhaug_10.jpgTil tross for at Pål Varhaug bød på imponerende kjøring i helgens to GP3-runder i Tyrkia, ble det beste resultatet en 15. plass.

-Jeg er egentlig godt fornøyd med kjøringen min denne helgen, men det er mye som ikke har stemt helt. Det startet på treningen på fredag hvor jeg hadde store problemer med bilen, og var nesten sist. Heller ikke i kvalifiseringen fikk jeg alt til å stemme, sier Pål Varhaug som startet det første løpet fra 15. startposisjon.

19-åringen fra Ålgård i Rogaland hadde imidlertid en veldig bra start og var raskt oppe på sjuendeplass. Men så snurret han og havnet nesten bakerst i det tretti biler store feltet. Derfra kjørte han seg mesterlig opp til en femtendeplass igjen.

Det ville si at han startet i femtende startposisjon også i det andre løpet, men i søndagens løp gikk det ikke like bra som i det første.

-Jeg ville nok litt for mye og var av banen et par ganger. Dermed ble det bare en attendeplass til slutt, men jeg føler likevel jeg kjørte bra, og alt tyder på at jeg kan kjempe helt i toppen igjen i de neste løpene.

Pål Varhaug ble historisk da han vant den første GP3-runden i Barcelona for tre uker siden. Takket være den seieren ligger han fortsatt på en fjerdeplass i mesterskapet. Det er mexicanske Esteban Guttierez som leder mesterskapet med sine 22 poeng foran Alexander Rossi fra USA og Robert Wickens fra Canada.

De neste to rundene går på gatebanen i Valencia sammen med Formel 1 den 26. og 27. juni.