Rallycross for Shortcar-førerne

shortcar 14 finnskogbanen
På lørdag ble det kjørt  det andre rallycross-løpet for Shortcar i årets NM. Finnskogbanen var stedet å være denne dagen. Det ble fart og spenning og tette fighter.

 

Julius Slatlem, NAF Nordre Vestfold, kjørte overbevisende og kvalifiserte seg til beste startspor i A-Finalen. Med seg dit hadde han Martin Barry-Berg (NAF Motorsport Ringerike), Rune Hansen (NMK Elverum) og Kurt M.Fridtjofsen, (NMK Orkla). I C-finalen var det Gudbrand Løken, (NMK Gardermoen), og Steinar Solibakke Klev, (NMK Kongsberg), som kvalifiserte seg videre til B-finale. Fra B-finalen var det Sivert S.Johansen, (NAF Nordre Vestfold), og Peder Økseter (NMK Sør Gudbrandsdal) som kjørte seg opp til A-finale.

 

Julius Slatlem tok starten i A-finalen, men finalen ble rødflagget etter at Rune Hansen hadde et brutalt møte med autovernet. I omstarten var det Martin Barry-Berg som tok starten. Det ble en spennende og underholdene finale. Julius valgte å ta alternativsporet tidlig og det viste seg å være lurt. Han kjørte inn til seier, med Martin Barry-Berg på andre plass og Sivert S.Johansen på tredje plass.

 

I 600 klassen var det to deltakere denne helgen, Malin Blad (KNA Varna) og Stian Frydenlund (NAF Motorsport Ringerike).

Stian var hakket raskere enn Malin denne helgen og stakk av med seieren.

 

Neste løp for Shortcar blir Rallycross hos NMK Grenland, 30.august.