shortcar-NM avgjort

barry berg
Årets siste NM-runde i Shortcar ble kjørt på Krabyskogen Motorsenter lørdag. Strålende sol og ivrige førere gjorde dette til en actionfylt dag. Norgesmesterskapet skulle også avgjøres, så det var mye å kjempe for.

Etter tre spennende innledende omganger var det Steinar Solibakke Klev (NMK Kongsberg), Sivert S Johansen (NAF N Vestfold), Gudbrand Løken (NMK Gardermoen) og Vidar Haugen (NMK Hadeland) som kvalifiserte seg direkte til A-finale.

I C-finalen var det Rune Hansen (NMK Elverum) og Inge Wenn (NMK Orkla) som var raskest og gikk videre til B-finale. Fra B-finalen var det Julius Slatlem og Rune Hansen som tok seg videre til A-finalen. Det ble en utrolig spennende A-finale, der Julius Slatlem dro i land seieren. Gudbrand Løken kom inn på 2.plass og Vidar Haugen på 3.plass.

Før dette løpet ledet Martin Barry-Berg (NAF Ringerike) NM. Han endte på en 3.plass i B-finalen, men det holdt, og tittelen gikk for andre år på rad til Martin. Sivert S Johansen tok, i år som i fjor, 2.plassen, mens 3.plassen gikk til Julius Slatlem.

I 600 klassen var det to deltagere i dette løpet, Stian Frydenlund (NAF Ringerike) og Malin Blad (KNA). Stian var hakket raskere enn Malin denne gang og ble løpets vinner.

Sesongen er over, vinnerne skal feires og vi gleder oss allerede til neste sesong!