2. plass til Stian i Dubai

s_sorlie_dubai_09.jpgEtter 24 særdeles spennende timer kom Stian Sørlie i sin BMW Z4 M Coupe og hans team Al Faisal Racing på en strålende 2. plass. Løpet gikk på den 5,4 km lange og meget krevende Dubai Autodrome og Stian Sørlie delte bil med Prins Abdul Aziz, Claudia Hürtgen og Paul Spooner.

De var fra starten av løpet helt oppe i teten, men en mindre kollisjon gjorde at fremakselen på bilen måtte byttes. Etter å ha falt helt ned på 15. plass kjørte de seg mesterlig opp i tet igjen. På morgenkvisten i dag, mens bilen lå i klar ledelse fikk man en punktering, som medførte tapt tid og de falt ned til 4. plass. Ved målgang hadde kjørt seg opp igjen til andre plass og var bare 49 sekunder bak lederen.

-Dette var moro. Jeg er meget fornøyd med egen kjøring, og vi fikk det resultatet vi hadde som målsetting. Med litt mer flaks så hadde vi vunnet klart. Punkteringen vår kom svært ubeleilig, og gjorde at vi falt ned fra en trygg ledelse. Vi hadde totalt 40 minutter mer tid i pit enn vinneren, så de sier vel egentlig sitt om hvor bra vi kjørte,  sier en sliten, men lykkelig Stian Sørlie.