Sterk åpning av Dennis

D_Hauger_15_feb
Dennis Hauger (11 år) har hatt en fantatstisk åpning på årets karting-sesong i Italia.

Dennis er i toppen i Gokart og skapte Norsk Gokarthistorie med å vinne WSK Champions Cup finalen og mesterskapet sammenlagt i helgen i Italia i klassen Mini60, som er det tøffeste Mesterskapet i Verden for alderstrinnet 10-13 år, og samler førere fra opptil 30 nasjoner.

Det unge talentet er første Nordmann som står på topp sammenlagt i disse prestisjefylte Mesterskapene uansett klasse.
Finale løpet ble kjørt på La Conca i Muro Leccese helt syd i Italia, hvor Dennis har vært i toppen begge helgene.
Alle innledende omganger ble gjennomført med 2 plass som dårligste resultat, som resulterte i Pole Position begge helger.

Mesterskapet som arrangeres av WSK Promotion arrangerer også EM og VM i Gokart.

Dennis kjører for Gamoto Karting som er fabrikksteamet til CRG som er verdens største Gokart produsent, og en av de ledene innenfor sporten.
Klassen er Mini 60 med hastigheter opp mot 120km/t.

Dennis startet sesongen med Vega Winter Trophy 17-18 januar hvor han også vant løpet, etter å ha vært overlegen i alle omganger.

De neste løpene vil når være WSK Gold Cup 1 mars og WSK Super Masters som er 4 løp i Mars og April. Hvor målsetningen er å være med helt i toppen, og vinne sammenlagt.