Dennis vinner og vinner!

D_Hauger_15_april
12 år gamle Dennis Hauger skriver norsk, nordisk og Internasjonal Gokart-historie i gokartens hjemland Italia. Han har vunnet en rekke løp, cuper og mesterskap allerede i årets sesong.

Dennis kjører i klassen Mini 60 som er fra 10 til 13 år med. Han kjører for Team Gamoto som er fabrikks teamet til CRG i klassen. Alle løpene i klassen kjøres i Italia som er verdens tøffeste Mesterskap, og samler førere fra opptil 30 nasjoner.

Dennis har vunnet det som er av de store Mesterskapene denne sesongen:

  • Seier i Vega Winther Trophy
  • Seier sammenlagt i WSK Championscup – 2 løp
  • Seier i WSK Gold CUP
  • Seier sammenlagt i WSK Supermaster – 4 løp
  • Har 5 seiere og 3 pall plasser på 8 løp.

 

Ved å vinne dette så er han historisk som den eneste som har vunnet alle seriene uansett klasse og nasjon, første Nordmann som har vunnet WSK serie sammenlagt over flere løp og eneste fra Norden som har vunnet WSK i denne klassen. Dennis betegnes som et supertalent og blir sammenliknet med supertalentet Max Verstappen, og spås en lysende fremtid.

 

Dennis har allerede startet forberedelsene til det neste løpet som er det første løpet i det Italienske Mesterskapet, han er for øyeblikket på Sicilia hvor det første løpet går førstkommende helg. Dette er en serie som går over 5 løp i sommer, hvor målet er å vinne sammenlagt også her og han er storfavoritt.

 

Det er allerede booket tester med fabrikks teamet i Høst for forberedelser til neste år, hvor han blir gammel nok til å kjøre klassen KFJ med 125ccm motorer.

Da vil han være gammel nok til å ha Internasjonal lisens og vil kjøre EM og VM for alderstrinnet 13-15 år.