Mads og Jonas klar for Portugal

WRC RALLY ARGENTINA 2015
Årets 5 WM-runde i gang, og denne gangen er det Rally Portugal som står for tur. Mads Østberg og Jonas Andersson innledet med en rulling på dagens shake down.

I år er rallyet flyttet fra Algarve kysten, og nordover til Porto. 16 prøver og 352 km med fartsetapper skal kjøres gjennom helgen, med start i kveld kl 19:01 og målgang rundt kl 12 søndag formiddag.  Mads og Jonas i sin Citroën DS3 hadde en bra notegjennomkjøring mandag og tirsdag, og teamet er klare for å følge opp suksessen de har hatt i Mexico og Argentina, hvor de har kjørt inn til 2 andreplasser.

-Samtlige prøver er nye i år, og på disse veiene blir det mye «cleaning» for de første førerne, forteller Mads. Det betyr at vi kjører veiene rene for grus og stein til førerne som kommer bak, så her er det ingen fordel å kjøre først. Teamene starter de tre første dagene, etter rekkefølgen de ligger i VM-sammendraget; Ogier starter, så oss, og som nummer tre kjører Andreas Mikkelsen. Men sånn er gamet,  vi kommer til å kjøre for pallplass i dette rallyet også, avslutter han.

TV2 sporten følger løpet gjennom hele helgen, med sending allerede fra kl 18:30 i kveld. Der får vi en oppsummering av Rally Argentina, så WRC studio med live sending fra Portugal fra kl 20:00. Følg med på TV2 sporten for oppdatert programinfo. Følg også Mads på sin hjemmeside: madsostberg.no. Der finner du oppdaterte tweets, instagram og facebook info gjennom hele løpet.

På shakedown i dag morges, rullet Mads og Jonas av veien. Det var ingen stor skade på bilen, og begge gutta er OK. Dette får ingen betydning for løpet ellers.