Travelt for Fredric Aasbø

aasbo2
Etter å ha startet 2015-sesongen med seier i første runde av verdensmesterskapet i drifting i Long Beach, California, er Fredric Aasbø tilbake i hjemlandet med Toyota Norge og Underground Garage.

 

-Vi har startet et samarbeid med Bauda’s Toyota-lærlinger, som nå har sin egen GT86 løpsbil, og fortsetter samarbeidet med Skade og Lakk-elevene ved Ås Videregående Skole. Jeg er stolt av å være en mentor for neste generasjon bilspesialister, sier Fredric!

-Jeg får dessverre ikke tatt del i Gatebil Juli-festivalen, med over 45.000 tilskuere, denne sommeren da jeg vil kjøre den første runden i Formula Drift Asia på Fuji Speedway i Japan samme helgen. Samtidig har jeg lenge lett etter en anledning til å ta tidligere norgesmester i drifting, Ola Jæger, inn i varmen som en annensjåfør for de anledningene jeg ikke selv får kjørt. Forrige helgs Gatebilfestival på Vålerbanen var den perfekte anledning til å la Ola prøve seg i vår Toyota Express Service 86-X.

 

 

– Jeg føler meg ekstremt heldig som får denne muligheten, sa Ola Jæger. – Jeg har noen store sko å fylle men Fredric og jeg går veldig bra overens. Han fortalte meg at den beste måten å representere sponsorene på er å ha det gøy på banen, og det er nøyaktig det vi fikk til denne helgen!

-Ola håndterte bilen på en utmerket måte og jeg er stolt av å ha ham med på laget – han er en lagspiller både på og av banen, sier Fredric Aasbø.

Videre har Østfold Felgteknikk gjort en kjempejobb på våre KMC-felger og pulverlakkert dem i skinnende gull, og nye coilovere fra RS-R og bremser fra WP Pro gir ytterligere forbedringer. Vi har som alltid en rekke planer som vil vises gjennom sesongen.

 

Jeg reiser straks til Florida med Papadakis Racing for å kjøre vår Rockstar Energy Drink Hankook Tire Scion tC løpsbil i runde 3 av Formula Drift. Vi ligger på andreplass og jeg gleder meg til å kjempe om den første VM-tittelen i drifting