2. plass på Nürburgring

nurburg.jpgStian Sørlie, Nils Tronrud og Anders Buchardt kjørte inn til 2. plass i sin klasse i lørdagens 4-timersløp på Nürburgring.

Under kvalifiseringen var Stian Sørlie nok en gang raskeste sjåfør blant 2-liters bilene og startet dermed fra pole position.

Etter at Stian hadde kjørt sin del av løpet ledet de sin klasse. Til slutt endte han, og makkerne Nils Tronrud og Anders Buchardt på en flott 2. plass i klassen, kun slått av kollegaene Petter Pozavac, Claudia Hürtgen og Jörg Viebahn.

«Dette var et godt løp. Vi er fornøyd med en 2. plass og jeg er svært fornøyd med at jeg igjen viste at jeg var raskeste fører i Team Schubert. Jeg hadde lyst til å vise at jeg kunne kjøre fra Richard Göransson og Claudia Hürtgen, og det gjorde jeg i kvalifiseringen. Dagens løp kan faktisk vise seg å bli viktig for meg i BMWs interne førermesterskap. Jeg har samlet mye poeng der, og akter å plukke noen flere slik at jeg kommer så høyt som mulig, smiler en fornøyd Stian, som der kjemper om en pott på 250.000 euro

Neste løp for Stian blir i samme mesterskap på samme bane om 14 dager. Stian skal også da kjøre BMW 320d E90. Sesongen avsluttes så med BFGoodrich Trophy den 9. november, og Stian tar sikte på å kjøre også dette.