2 x pallen for Krohn

a_krohn_pallen_10.jpgBare en uke etter å ha blitt nummer fem i Pizza Ranch 100-løpet i Iowa, sikret Anders Krohn seg to pallplasser i den sjette og syvende runden i det Amerikanske Star Mazda Mesterskapet på New Jersey Motorsports Park.

I over 40 graders varme var det mye drama på banen, men Krohn kunne fortsatt kneppe inn på mesterskapsledelsen. Han er på andreplass bak Conor Daly.

Krohn, som også går ved navnet «The Viking», startet som nummer fire i det første løpet. Han kom seg raskt opp på andreplassen når de to første førerne ble straffet for å ha tyvstartet. Deretter tok Anders ledelsen, men klarte ikke å holde denne veldig lenge. Anders og sitt team, Andersen Racing, hadde valgt en strategi der de hadde mye downforce på bilen, men uheldigvis funket dette dårlig på langsidene og han tapte ledelsen. Anders endte opp som nummer to, 2,5 sekunder bak brasilianske Caio Lara.

22-åringen startet fra fjerdeplassen også i søndagens løp, og kom seg opp på tredjeplassen i utgangen av den første svingen. Denne plasseringen holdt han til det 45 minutter lange løpet var halvkjørt, når han kom seg forbi amerikanske Conor Daly etter en meget hard kamp. Det så lenge ut som om Krohn skulle holde denne posisjonen til målgang, men svikt i girkassen gjorde at han måtte kjøre de to siste rundene i sjette gir. Det tapte han mye på, og på den aller siste runden datt han ned til tredjeplassen. Franske Tristan Vautier vant løpet foran Joao Horto fra Brasil. Etter de to løpene ligger Krohn på en andreplass sammenlagt i serien.

-Jeg må si meg meget fornøyd med to pallplasser, men det er synd at vi ikke klarte å sikre oss årets første seier. Andersen Racing har gjort en meget god jobb, og girkasseproblemene kunne de ikke ha forutsett. Vi har tatt innpå mesterskapsledelsen og jeg er klar til ny kamp neste løpshelg, sier Anders Krohn. Han kan også avsløre at han går en spennede tid i møte.
-I løpet av meget kort tid vil en stor nyhet kunngjøres, og jeg gleder meg utrolig mye til å kunne avsløre hva det er jeg snakker om, avslutter en hemmelighetsfull Anders Krohn.

Det neste løpet i Star Mazda-serien kjøres rett utfor Chicago den 31. juli, men før den tid kommer en stor nyhet som kommer til å fremme Krohn’s karriere til ett helt nytt nivå!