2 x tredjeplass til Varhaug

varhaug_pau.jpgPål Varhaug har all mulig grunn til å være mer enn fornøyd med sin debut i formel Master. Fasit etter helgens to løp i første runde ble to flotte tredjeplasser.

Ikke nok med at Varhaug tok tredjeplass fra tredje startspor på lørdag, men på selveste 17. mai kjørte han inn til en ny tredjeplass, da fra sjette startspor.

På lørdag var det Vahaugs teamkollega hos Jenzer Motorsport, Fabio Leimer, som vant det 37 runder lange løpet på gatene i Pau. Han vant foran Vladimir Arabadzhiev fra Bulgaria og Pål Varhaug.

I søndagens løp var det russeren Alessandro Kouzkin som var først over mål. Dennis Retera fra Nederland tok andreplass, 2,1 sekund foran Pål Varhaug.
-Jeg hadde en god start og resten av løpet var bare motor, sa Pål etter søndagens løp. Han lå lenge på fjerdeplass, bak Harald Schlegelmilch. Etter en stund fikk Schlegelmilch ødelagt sin frontvinge, og da kunne Pål bare vente på at han måtte i pit lane.
-Jeg var forsiktig bak ham og ville ikke ta noen unødige sjanser. Da jeg fikk se at frontvingen hans var ødelagt kunne jeg bare vente på at han måtte slippe meg forbi. Løpet i dag tettere enn i går, og jeg er kjempefornøyd med helgen, sa Pål Varhaug.

Det er ikke så mye poeng å hente i andre løp som i det første, så Varhaug fikk fire poeng for sin tredjeplass på søndag, mens han fikk seks poeng lørdag. Dermed har han 10 poeng sammenlagt etter første runde av Formel Master. Han ligger på 3.plass sammenlagt. Fabio Leimer, som vant lørdag men som ble uten poeng søndag, leder med sine 12 poeng. Alessandro Kouzkin har 11 poeng. Med andre ord er det tett foran Pål.
Neste runde i formel Master er i Valencia, 30.-31. mai.