DDE i VM-form

dde
Bjarne Brøndbo lover at flere norske enn Petter Solberg og Andreas Bakkerud kommer til VM-runden i toppform. – DDE er på sitt beste, vi skal levere et kjempeshow på Frigården 22. august, sier vokalisten.

Nylig var Bjarne Brøndbo, broren Eskil, Eivind Berre og Bård Jørgen Iversen på skytebane 1 på Frigården for å inspirere konsertarenaen under VM i Rallycross 21. til 23. august 2015.

 

Selger også kun konsertbilletter

Etter at Petter Solberg, Andreas Bakkerud, Mattias Ekstrøm og de andre VM-førerne har konkurrert seg ferdig med første dag, forflyttes VM-festen til skytebane 1 på Frigården, vegg-i-vegg med VM-arenaen på Lånkebanen. Først skal oppvarmingsbandet Six-Pack fra Stjørdal underholde publikum, så entrer Bjarne Brøndbo og DDE scenen. Og da blir det garantert «Rompa mi», «Rai-Rai» og «E6».

– Dette blir en fantastisk kveld. Her vil mange av de som har kjøpt seg VM-billett komme, men festen er selvsagt åpen for alle. Det er også fullt mulig å kjøpe kun konsertbillett via vår billettside, som du finner via hellrx.com, sier VMs eventsjef Birger Schanke. Han sto i bresjen for fjorårets konsert også, da Sie Gubba gjestet VM og trakk 1.350 tilskuere. I år venter Schanke minst det dobbelte. 

Fasinert 

VM rallycross innledes med supportklassen 21. august. Lørdag og søndag er de store VM-dagene og midt i begivenhetene skal altså DDE underholde både motorfolket og innbyggerne i Stjørdal med konsert på Frigården, nærmere bestemt på skytebane 1.

– Dette er et stort evenement, ikke bare i trøndersk sammenheng, men for hele landet. Jeg har selv stått i Finnskogen og fulgt Rally-VM med noe godt i koppen, og kosa meg en hel dag. Jeg er fasinert over kreftene i bilene og ferdighetene til sjåførene, at de får bilen til å henge med rundt svingene. Så jeg vil også ha med meg noe kjøringa på VM-banen, sier Bjarne Brøndbo.

– DDE er i et toppslag. Vi er midt i en turné, og det er et velsmurt apparat som kommer til Lånke. Arenaen ser stor ut, men vet hvordan dere skal avgrense området og jeg er sikker på at dette blir en kjempekonsert, sier Brøndbo.

Hva er ditt eget forhold til bil?- Jeg vokste opp på bilopphuggeri, og kjørte mye. Jeg hadde 6-8 biler til enhver tid. Da jeg var 16 år hadde jeg kjørt så mye at jeg var lei, og ville ha moped som de andre kompisene hadde. Men mor mi syntes moped var farlig, så enden på visa var at jeg måtte låne moped av kompisene mine, mens de fikk kjøre bil til meg, humrer Bjarne Brøndbo.

Må se det live 

Jeg kan tenke meg det er litt av en stemning rundt VM. Det ser jeg fram til å oppleve, sier trommis Eskil Brøndbo. DDE-veteranen gleder seg til å oppleve VM-sirkuset på nært hold. Jeg har sett rallycross på TV, men jeg vet det blir noe helt annet å se det live. Da får vi virkelig se hvor fort det går, og hvor flinke sjåførene er til å utføre det de gjør, sier han.