Ingen finale for Bakkerud

A_Bakkerud_15_SPAFor tredje VM-runde på rad klarte Andreas Bakkerud bare nesten og ta seg videre til finalen. – Det ble nesten igjen, og ikke helt slik vi ønsker. Nivået i VM er knalltøft nå, og når ikke vi presterer 100% verken bil eller jeg går det ikke fort nok for å være i en finale.
Vi må bare bøye nakken og jobbe på videre mot Tyrkia om 14 dager allerede, sier Andreas Bakkerud.

Helgens løp ble kjørt i Barcelona, på Formel 1 banen Circiut de Catalunya hvor det er bygget en helt ny rallycross bane inne på anlegget.
– Jeg er imponert over hvor bra arrangementet, banen og alt er. Det er gjort en god jobb her, og med 25.000 tilskuere første gang vi er her lover det bra for fremtiden, forteller Bakkerud som hadde støtte av 100 BakkerudBLUE supportere på tribunen.

Sportslig sett for Bakkerud ble det ikke den oppturen han ønsket:
– Vi jobber med de små tingene fortsatt, og til tross for noen framsteg sliter vi også på enkelte områder. Det gjelder både meg som sjåfør og bilen. Slik nivået har blitt i VM nå må alt være perfekt om du skal være i toppen.

Selv om det er tøff motstand er Bakkerud optimistisk for avslutningen av sesongen:
– Selv om det virker som en evighet opp til toppen er det bare de små detaljene som må klaffe så er vi med i kampen igjen. Nå retter vi fokus mot neste løp i Tyrkia, der vant jeg i fjor og vet hva som trengs for å være rask. Jeg har fullt fokus på å avslutte sesongen på en positiv måte, smiler Bakkerud.