Larsen og Selmer på team

RS Motorsport logo
I samarbeid med RøhneSelmer skal RS Motorsport stille med to biler i 2016-sesongen. Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen utgjør den ene ekvipasjen og skal representere teamet i flere EM-runder. Den andre bilen skal kjøres av RøhneSelmer-eier, Christian August Selmer!

RS Motorsport er et nytt rallyteam bestående av to tidligere Norgesmestere, Christian August Selmer og Frank Tore Larsen. Førerne skal kjøre i hver sin RøhneSelmer-dekorerte Ford Fiesta R5. Førstnevnte skal satse på WRC-runden i Sverige og Larsen på tre ERC-runder, henholdsvis Latvia, Azorene og Estland. Begge vil også stille til start i utvalgte NM-runder.

RøhneSelmer AS er Norges største Ford forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i Oslo-regionen i over 60 år.

Vi i RøhneSelmer har ”passion” for biler og Ford, og det føles derfor naturlig for oss å satse på rally, sier administrerende direktør Kjetil Hagestande. – Vi ser også at rally fenger flere og flere i samfunnet og at interessen er økende. RøhneSelmer kommer derfor til å holde alle våre følgere på sosiale medier oppdaterte med resultater, inboardfilmer, eventer og konkurranser, avslutter Hagestande

Video: https://www.youtube.com/watch?v=gKgBr5WarYM

Christian August Selmer vil i tillegg til å kjøre fort, ha med seg mekanikere fra RøhneSelmer på laget, samt bruke kjøringen som motivasjon for kunder og ansatte.

Etter mange år på rad med full NM-satsning er det et naturlig for Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen å ta et steg videre med internasjonale løp. EM-ambisjonene vil være å kjempe om pallen i hvert løp.

Vi er klare over at vi har lite erfaring når det gjelder store internasjonale løp, men vi har alltid høye ambisjoner når vi står på startstreken, sier Larsen.

Tre EM-runder i 2016 er starten på en tre-årsplan, hvor målet er å kjempe om EM-tittelen i 2018. RS Motorsport er glade for å ha med Frank Tore Larsen på laget og gleder seg til satsningen.