Rally-NM på VGTV

VGTV_600
Årets rally-NM, som innledes med Sigdalsrally førstkommende lørdag, vil få egne sendinger på VGTV i år.

-Dette er spennende og svært gledelig for norsk rallysport. I tillegg til å være nettbasert når VGTV nå mer enn 80% av landets husstander som lineært TV gjennom Get, Canal Digital og Altibox, sier Generalsekretær Hallgeir Raknerud i Norges Bilsportforbund.

Årets rally-NM kjøres over sju løp, og innledes førstkommende lørdag med Sigdalsrally.

 

Rundt 75 biler stiller til start i Sigdalsrally i Buskerud, og etter at vinteren har kommet for fullt på Østlandet, meldes det som flotte forhold. Løpet har sin base på Nerstad skole og samfunnshus i Sigdal kommune. Totalt skal det kjøres sju fartsetapper. Det er meldt rundt 16 minusgrader på lørdag, og det er også godt med snø i løpsområdet sør for Krøderen, så alt ligger til rette for et skikkelig vinterrally.
De to Buskerud-førerne Anders Grøndal og Frank Tore Larsen må finne seg i å være favoritter i løpet. Grøndal stiller med både ny bil, en Ford Fiesta R5, og med svenske Miriam Walfridsson som ny kartleser. Frank Tore Larsen, fra arrangørklubben NMK Modum & Sigdal, kjører også en Ford Fiesta R5 og med Torstein Eriksen som kartleser.

I neste NM-runde, KNA Rally Finnskog på Kongsvinger, er det ventet at de to VM-stjernene Andreas Mikkelsen og Mads Østberg også vil stille til start

VGTV vil sende en halv times oppsummering av NM-løpene.  Sigdalsrally sendes  onsdag 20. januar klokken 19.00 og vil også være tilgjengelig på vgtv.no.