Brynildsen hoppet lengst av alle

2016 FIA World Rally Championship / Round 02 /  Rally Sweden // 12th - 14th February, 2016 // Worldwide Copyright: M-Sport/McKlein
Eivind Brynildsen og kartleser Anders Fredriksson i Ford Fiesta RS R5 svevde hele 45 meter, og  hoppet lengst av alle på legandariske Colin’s Crest i Rally Sweden .

 

-Det har ikke gått helt etter oppskriften denne helgen, sier Eivind i en kommentar.

-Vi kom for å kjempe om en plass i toppen, men i stedet har det blitt litt av hvert annet å kjempe med, fortsetter han.

-Jeg kjører verdens beste R5 bil, det er jeg ikke tvil om. Men noen ganger får de beste bilene feil som ikke er så lette å forstå seg på. Det føler jeg har skjedd med oss i helgen.

 

Men det har absolutt også skjedd bra ting.

-Vi fikk i hvert fall med oss ny bakkerekord  på Vargåsen-etappen!
Det legendariske Colin’s Crest samler tusenvis av tilskuere hvert år, for å se på lange hopp med bil.
-Der vant vi med ny bakkerekord med  45 meter! Det er en seier med høy prestisje, smiler Eivind. Vi ligger på 6. plass, og ut fra forutsetningene kan jeg kanskje ikke klage på det. Men jeg er ikke fornøyd med resultatet. fortsetter han.

Det har vært jobbet bevisst på Eivinds bil for å rette feilen, og det ser ut som om noen komponentbytter er det som skal til.

 

-Nå har jeg fått nye deler på bilen, og jeg skal gjøre det jeg kan for å få et bra power stage resultat i morgen. Deretter skal vi legge løpet bak oss, og starte fokuseringen  på  neste oppgave, avslutter han.