Tommy Østgaard Race Academy

akademi ostgaard
Tommy Østgaard skal satse fullt ut på akademiet sitt i 2016, og han påstår at årets utgave av akademiet vil bli den klart beste. Nå har de åpnet for søknader på hans webside.

 

Tommy har flyttet tilbake til Norge etter et opphold i England der han jobbet som trener og simulator utvikler for Europas ledende førerutviklingssenter, iZone Driver Performance, som holder til på Silverstone i England.

 

Nå er han klar for å satse hardt på sitt eget racing akademi for Norske motorsportstalenter.

“Jeg skal satse knallhardt på akademiet i år. Jeg har sørget for å ha tid, ressurser og den hjelpen jeg trenger for å kunne gjennomføre akademiet på et helt annet nivå enn i fjor. Dette vil uten tvil bli den beste utgaven av akademiet.”, forteller Østgaard.

 

Utvikler norske motorsports talenter

Akademiet skal utvikle unge norske talenter innen motorsport, både på og utenfor banen. Ved hjelp av Tommys nettverk helt opp til F1 skal akademiet bidra til at utøverne vil prestere bedre i løpene deres i år, og samtidig utvikle seg gjennom hele året. Førerne skal få motorsportrettet trener på deres løp, et personlig utviklingsprogram, lære metoder utviklet av noen av verdens fremste idrettspsykologer, profilering, rådgivning til sponsorer, media trening og tilgang på noen av Tommys ressurser. De har dessuten større planer som de jobber med i kulissene.

 

Spennende planer

“Vi jobber med noen spennende planer og samarbeidspartnere i kulissene. Det er mye spennende i vente, og jeg gleder meg enormt til å komme i gang! Akademiet vil nå nye høyder i år, og jeg er sikker på at vi vil overraske flere med våre planer. Dette blir et stort år for akademiet.”

 

2015 ble et amputert år

“Etter en sterk start i 2014 ble ikke 2015 slik jeg hadde håpet på for akademiet. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å følge opp akademiet slik jeg hadde håpet på, da jeg måtte prioritere jobben min i England. Den erfaringen vil nå bidra positivt til årets sesong”, avslutter Østgaard.

 

Ønsker søknader fra flere grener

Kravene for å søke er at man en aktiv motorsportsutøver i 2016 og er mellom 13 og 18 år. De ønsker søknader fra deltakere i alle motorsportsgrener. Selv om han selv har sin spesialitet rettet mot racing, så mener han at hans kunnskap vil bidra i alle grener – til og med andre idretter.

 

Søknadsfristen er 15. Mars 2016. Førere kan søke ved å fylle ut skjemaet på denne siden: http://tommyostgaard.com/akademi-soknad/