Østberg og Fløene klare for Argentina

2016 FIA World Rally Championship / Round 04 / Rally Argentina // April 21-24, 2016 // Worldwide Copyright: M-Sport
Mads Østberg og Ola Fløene ligger på 2. plass foran årets fjerde VM-runde, Rally Argentina, som kjøres i helgen.

Ford-duoen er ute etter mer poengplukking i Argentina.

«Vi er veldig godt forberedt,» sier Mads i en kommentar, og forventer at løpet blir litt som Mexico. Realistisk sett kommer vi ikke til å henge med i tempoet til de raskeste, det har vi fått en klarhet i på shake down tidligere i dag. Det ble konstatert i Mexico at motoren vår i øyeblikket ikke er konkurransedyktig, og i
forhold til regelverket har vi den samme motoren her. Den er forseglet mellom løpene, og teamet har ikke lov til å åpne den. De har gjort det de kan med elektronikken, men det har ikke hjulpet nevneverdig. Til gjengjeld er bilen veldig bra på kjøreegenskaper. Den er solid, og dette er årets røffeste og kanskje vanskeligste løp å komme helskinnet gjennom. Vi skal pushe det vi kan, prøve å kjøre feilfritt, og så kan det bli et bra resultat til slutt.
I fjor, da jeg kjørte for Citroen, vant vi dobbeltseier her, og 3. plassen var nesten 3 ½ minutt etter. Vi skal stå på det vi kan, så ser vi hvor det ender» avslutter han.

Løpet startet med en kort prøve i Cordoba by natt til fredag norsk tid. Der var Dani Sordo og Sebastien Ogier raskest med lik tid. Mads Østberg endte på 7. plass, Andreas Mikkelsen på 11. plass og Henning Solberg på 13. plass. Det var en kort superspesial på 1500 meter. Det er først fredag kveld norsk tid det starter for fullt, og løpet går i mål søndag ettermiddag.