24. plass til Rismyhr

rismyhr.jpgFinn Erik Rismyhr prøvde seg på ny klasse da han stilte i finalen i ROK Cup på Lonato-banen i helgen. Det endte med 24. plass.

Denne helgen ble de internasjonale finalene i ROK cup kjørt på Lonato banen utenfor Desenzano.
Finn Erik Rismyhr fra Larvik stilte til start i en klasse han ikke har kjørt tidligere. Han satte seg umiddelbart i respekt hos de store teamene.
Med nær 100 førere fra 31 land skulle det kjøres fort for å hevde seg. At årets satsing i KF2 i WSK har gitt resultater var hevet over enhver tvil.
På treningen før løpet var Finn Erik helt i tet. 8. beste tid av alle under treningen var oppløftende. På tidskjøringen fikk Finn Erik tingene til å stemme og endte på 14. plass totalt. Dette gav fjerde startspor i de innledende rundene. Med så mange som åtte grupper ble det tre innledende heat. Finn Erik viste god kjøring med to fjerdeplasser og en niendeplass i de innledende rundene. Dette gav 17. startspor i finalen.

Midt i feltet ble det et bikkjeslagsmål uten like. Finn Erik fikk en fantastisk start og kom ut på 13. plass. Deretter avanserte han opp til 9. før han regelrett ble torpedert av banen og ut på gresset. Han hadde ikke mer enn kommet inn på banen igjen før han ble skjøvet langt ut på gresset igjen.
Da ble det en veldig lang vei opp i feltet, men etter flott kjøring kom han inn på en 24. plass.