– Mye positivt å ta med seg videre

S_Isachsen_16_07
Sverre Isachsen oppnådde ikke de resultatene han håpet på under sine to første løp i årets Global Rallycross Championship, men Subaru-føreren mener likevel helgen var positiv.

 

Sverre Isachsen og Subaru Rally Team USA startet årets sesong med to løp inne på militærbasen MCAS New River i North Carolina denne helgen. Med en gang viste Isachsen og teamkamerat Bucky Lasek gode takter, og var nærmere de beste teamene enn i fjor. Alt lå til rette for en finaleplass lørdag, da nordmannen plutselig fikk en straff på grunn av  at dommerne mente han hadde dyttet en konkurrent av banen. Subaru protesterte, men til ingen nytte.

 

Under søndagens løp var tempoet omtrent det samme, helt til Isachsen fikk tekniske problemer i semifinalen. Løpet ble så avbrutt på grunn av uvær, og ingen finale ble holdt. I lørdagens løp var det Scott Speed som gikk helt til topps.

 

– Vi hadde ingen høye ambisjoner foran denne helgen, men det er klart jeg hadde ønsket meg et bedre resultat. Uansett var det mye positivt å ta med seg videre, og vi er på rett vei. Jeg gleder meg til resten av sesongen, sier 45-åringen fra Hokksund.

Foto: Lars Gange subaru.com/rally

 

For mer informasjon:

Mer informasjon:
www.isachsenmotorsport.no

 

Mer informasjon om GRC:
www.redbullglobalrallycross.com

 

Mer informasjon om Subaru Rally Team USA :
www.subaru.com/rally

 

 

Sverre Isachsens kalender i 2016:
02.07: US Military Base
03.07: US Military Base
30.07: Washington, DC
28.08: Atlantic City, New Jersey
17.09: Seattle, Washington
08.10: Los Angeles, California

09.10: Los Angeles, California