Lørdag braker det løs på Starmoen Motorbane

Landsfinale ElverumNMK Elverum inviterer til Landsfinale i Bilcross. Her samles alle landets beste bilcrossførere til duell om å bli kåret til Norges beste bilcrossfører. Løpet er årets høydepunkt for bilcrossfolket og NMK Elverum garanterer en fartsfylt dag med store opplevelse for både store og små.

Det er 20 år siden NMK Elverum arrangerte Landsfinale i bilcross sist. Da som nå kjøres finalen på Starmoen Motorbane, og banen har ikke veldig store forandringer.
Det har gjennom hele året vært kjørt kvalifiseringsløp, kun de 6 beste i disse løpene får være med på landsfinalen. Jørn GrindenMange Elverumsinger har klart det, 13 førere totalt. Blant disse er 2 ganger NMK mester Jørn Rismyhr Grinden, ringreven Jan Lillegrend og unggutten Dennis Mørkhagen. Alle med ett mål for helgen- vinne på hjemmebane.
Veien er lang frem til seieren og de skal kjempe mot 150 førere for å nå målet. De skal konkurrere mot flere andre lokale førere fra naboklubbene i Hedmark, førere fra nord, vest, sør og øst. Ingenting er gitt på forhånd, her blir det tøffe dueller fra første start.

Klubben er godt forberedt til å ta i mot mange deltagere og publikum og har i forbindelse med dette store arrangementet knyttet til seg flere idrettslag for å få personalkabalen til å gå opp.
Det er om lag 250 funksjonærer i drift fra morgen til kveld.
Klubben har gjennom året markedsført seg med slagordet «Kjæm du åt Elverum», trykket på plakater og tskjorter. De lurer nå på om du kjæm?
NMK Elverum ønsker seg mye lokalt publikum som kan få oppleve hvilke muligheter det finnes på Starmoen. De tror de fleste vil bli fasinert fra første øyeblikk.
StautI tillegg til arrangementet på dagtid feirer de dagen med en premiebankett på kvelden. Premiebanketten avsluttes med konsert med STAUT. Konserten er åpen for alle og billetter kan kjøpes hos Circle K Elverum eller i døra på arrangementet. Dørene åpnes kl. 22.15.
Konserten avholdes på Starmoen Motorbane.
Nøl ikke med å ta turen til Starmoen Motorbane lørdag 27. august – det garanteres en heftig opplevelse!
Inngang er kr. 200,- (barn under 12 år er gratis)
Parkering kr. 50,-
Sjekk www.landsfinalen2016.no for mer informasjon