3 Plass til Syversen

s_w_syversen_16_09
Endelig løsnet det for Simon Syversen som kjørte inn til en sterk 3 plass under rallycross runden på den mektige Formel 1 stadion i Barcelona. Etter en del uflaks i den første og tredje omgangen på lørdagen, hadde Simon et tøft utgangspunkt før søndagens kjøring. Men da alt skulle avgjøres, viste han at han hadde nervene under kontroll, og kjørte inn til karrierens første pallplass internasjonalt.

«Det var utrolig deilig at det endelig skulle klaffe helt inn. Jeg følte jeg hadde bra tempo hele helgen, og selv om utgangspunktet etter lørdagen ikke var ideelt, var jeg aldri i tvil om at pallen var utenfor rekkevidde.»

Etter 4 innledende omganger klarte Syversen akkurat å sikre seg fjerdeplassen, og fikk dermed stå i første rekke i semifinalen. Den vant han oppskriftsmessig ved å lede fra start til mål. I finalen kom han ut som nummer 2, men datt ned til tredjeplassen idet han tok jokerrunden. Dette ble og posisjonen inn i mål, og Simon kunne dermed stige opp pallen for første gang i RXLites.

s_w_syversen_16_09_2

«Det er dette vi har jobbet for hele sesongen, og det veldig godt å se at det endelig gir resultater! Men vi kan ikke feire for lenge. Det er bare to uker til årets siste løp i Latvia, og vi skal fortsette å jobbe for å være enda nærmere toppen av pallen der.»