3. plass til Faraas

t_faraas_08.jpgEtter å ha vært innblandet i en krasj i den forrige runden, var Thomas Faraas igjen tilbake i Danmark og nytt løp i VW Polo-cup denne helgen. Det endte med en tredjeplass, der Dennis Elgaard sikret totalseieren med en ny seier.

VW Polo-cup på danske asfaltbaner har vært en kamp mellom nettopp Elgaard, Christoffer Østerby og Thomas Faraas fra Hakadal. Så også helgens løp på Padborg Park, der Thomas hadde det fjerde startsporet i finalen. Med en kjempestart var han raskt oppe på annenplass, men måtte slippe Jens Enemark forbi seg.

– Jeg er veldig godt fornøyd med løpet. Det ble relativt jevnt hele veien, men det var lite å gjøre med Dennis, sier Thomas Faraas.

– Med Elgaards seier, misset du totalseieren?

– Ja, men annenplassen er innen rekkevidde. Jeg må bare sørge for å holde Østerby på god avstand bak meg, og det satser jeg maksimalt på om tre uker, sier Thomas.

Christoffer Østerby kjørte inn til fjerdeplass i helgen. For å kapre den annenplassen må Thomas ta tre poeng eller mer på Østerby i det siste løpet. Det er ingen umulig oppgave for nordmannen.

Og Thomas akter ikke å ligge på latsiden i vente på det siste løpet. Allerede neste helg gjør han sitt tredje innhopp i Camaro-cup i forbindelse med STCC-avslutningen på svenske Mantorp.