3. plass til Østberg

WRC RALLY FINLAND  2015
Mads Østberg og kartleser Jonas Andersson, i Citroen DS3 WRC, har avsluttet den 8. VM runden i årets rally VM med en 3. plass i Rally Finland.

Løpet ble vunnet av Jari Matti Latvala og kartleser Miikka Anttila, mens Sebastian Ogier og kartleser Julien Ingrassia ble nummer 2.

«Det har vært et veldig bra løp for oss,» sier Mads, «og et utrolig morsomt rally. Vi gjorde et dårlig rally i Polen, og følte at mye av feilen lå i at teamet bestemte at vi ikke skulle teste. Før Finland har vi hatt 1 og ½ dags test, og vi er tilbake i fighten. Jeg er veldig glad for det. I dag har vi kjørt veldig safe, midt i veien, og uten å risikere noe som helst. Det var ingen sjanse til å kjøre oss opp, og enda mindre mulighet for noen bak oss til å ta oss igjen. Med den andre teambilen uten poeng p.g.a. gårsdagens avkjøring, blir det litt ekstra press for at det ikke skje noe med den andre. Vi er kjempefornøyd med løpet og 3. plassen, det er den klare konklusjonen.»

Sammenlagt i VM beholder Mads og Jonas den 3. plassen de hadde før løpet. Mens Latvala og Anntilla har gått opp på 2. Mikkelsen og Fløene falt ned på 3.

Mens Ogier holder en klar ledelse med 182 poeng, er det kamp om 2. og 3. plassen, hvor det kun er 10 poeng som skiller mellom 2. og 4.

Neste løp går mesterskapet til Mosel dalen og Rally Deutschland, hvor underlaget er asfalt.