Klart for Landskamp.no på Momarken

Kommende helg arrangeres bilcrossløpet Landskamp.no  for 10. gang av NMK Trøgstad på Momarken Bilbane . Allerede torsdag ventes et «tog» av utøvere å ankomme Momarken for et av årets mest populære billøp.

Landskamp.no kjøres med 3 klasser; bilcross junior, bilcross damer og bilcross åpen. I tillegg er Rallycross invitert som gjesteklasse.

Pr. 11. juni er det påmeldt ca 240 utøvere fra mer enn 40 norske og svenske klubber. Klubbene strekker seg fra Hamar, Gjøvik, Gol og Valdres. Til Bergen, Sandnes og Jæren, Larvik og Kristiansand. Som arrangørklubb stiller NMK Trøgstad med ca 30 utøvere til start. KNA Indre/Ytre Østfold og Østfold Motorsport med ca 15 hver. Spydeberg Motorklubb, NMK Aremark og NMK Aurskog Høland med mer enn 30 førere. Deltakere fra de svenske klubbene Finnskoga MK og Frykdalens MK er også påmeldt.

 

NMK Trøgstad har opparbeidet seg et rennomè for å arrangere billøp i særklasse, og Landskamp.no 2018 skal så absolutt ikke avvike fra dette! For å se hvilket engasjement, puls og ikke minst sosial betydning motorsporten har i Indre Østfold, anbefales det å ta turen til Momarken Bilbane denne helgen. Vi forventer at 2000 – 2500 publikummere vil finne veien til Momarken bilbane for å ta del av Landskamp.no 2018.

Se også arrangementets webside www.landskamp.no og Facebook-side «Landskamp.no bilcross folkrace».