Krogstad klar for sesongfinale

Etter en fantastisk finale i Frankrike for to måneder siden, som endte i katastrofe, er Henrik nå råklar for å komme bak rattet igjen og gjøre opp for nedturen i Frankrike!
Nå ble Europa bare en mellomlanding for Henrik og teamet, som ankom Cape Town i Sør-Afrika tidlig Onsdag morgen.

Etter en reisetid på 26 timer, er det virkelig godt for både Henrik og resten av teamet å få noen dager å komme seg til hektene og ta inn alle de nye inntrykkene, før mesterskapet skal avgjøres på banen lørdag og søndag!

Henrik ligger før helgen på en tredjeplass i mesterskapet, noe han satser på å beholde gjennom helgen og dermed ende på en pallplass i sin debutsesong! Teoretisk sett kan flere førere bak komme opp og true, men han som ligger nærmest er Russeren Vasily Gryazin, 13 poeng bak.

Killarney International Raceway i Cape Town er nok en ukjent bane for Henrik, men dette tar unggutten på strak arm. Noe han har gjort mange ganger før, med gode resultater å vise til.

Killarney World RX of South Africa

Dette er den tolvte og siste runden i «Fia World Rallycross» mesterskapet og den syvende runden for støtteserien RX2 Interntional Serieshvor Henrik Krogstad konkurrerer.

Denne runden blir holdt på Killarney International Raceway, som er et motorsportsanlegg som ligger i Cape Town i Sør-Afrika.
Det blir et utrolig spennende løp siden banen har mange muligheter for spektakulære forbikjøringer og en rask sjikane rett før mål.

Live på NRK og Facebook

Søndag 25 November, kl.14:00 vil sendingen fra løpet gå på NRK1.
Under helgens VM-Runde vil det bli vist en oppsummering av kvalifiseringsrunde som har blitt kjørt gjennom løpshelgen. Samt vil semi-finaler og finaler bli sendt direkte.

Kvalifiseringsrundene til RX2 blir sendt live på Facebook gjennom helgen. Følg siden Henrik Krogstad (Idrettsutøver) på Facebook for nærmere info og eventuelle endringer i sendeplan.

RX2 International Series:

Serien RX2 er en ren støtte og rekrutteringsklasse for serien «World RX», hvor meritterte førere som Petter Solberg, Andreas Bakkerud og Sebastien Loeb konkurrerer!

Alle løp foregår på samme event, samme bane og samme forhold som World RX.
Serien og bilene er designet direkte for å rekruttere førere til denne øverste klassen og er derfor et viktig springbrett og en stor mulighet for å komme seg opp og frem rallycross.
I tillegg blir det også sendt på TV i 70 land, inkludert her i Norge på NRK.

Serien består av syv løp, i syv forskjellige land og tre forskjellige kontinent!