ostberg.jpgMads Østberg og kartleser Jonas Andersson, i Subaru WRC 08, er på plass i Portugal og forbereder seg til den 6. runden i årets Rally VM, Rally Portugal, som starter og har base i Faro på Algarvekysten.

-Jeg holder på med finskriving av notene, og Mads er ute og løper en tur. Alt er bra og under kontroll,» sier Jonas etter at notegjennomkjøringen var unnagjort nå i ettermiddag.

Teamet har vært på plass siden mandag, alle opptatt med siste finpuss. Konkurranse- og treningsbil ble transportert 400 mil på veien over 4 dager, mens de øvrige, med Mads og Jonas i spissen, hadde en vesentlig raskere tur på ca. 4 timer direkte med fly Rygge – Faro.

-Jeg har to bra løp bak meg og et par bra tester. Jeg føler at jeg ikke kan være bedre forberedt», sier Mads.

-Det blir et tøft løp, både når det gjelder fysisk påkjenning og i.f.t. å hevde seg langt oppe på resultatlista. Ford og Citroen, med til sammen 4 fabrikksbiler, kjemper hardt om å være best. Det blir kamp mellom dem fra første stund. I tillegg kjører Petter Solberg veldig fort om dagen, det samme gjør Sebastian Ogier, begge i Citroen. Det blir ikke noe lett match akkurat. Men vi er innstilt på å gjøre vårt beste. I fjor ble vi nummer 6 i dette løpet. Vi kan i hvert fall ikke legge lista lavere i år. Men lett blir det ikke, og krever topp fokus og optimal prestasjon både av oss inne i bilen, og de i teamet rundt, avslutter han.

Løpet starter førstkommende torsdag kveld med en super spesial inne på Algarve stadion, og går i mål samme sted søndag ettermiddag.