45 på treningssamling

samling_091114.jpg45 utøvere deltok da det ble avholdt treningssamling i regi av NBFs talentutvikling i Oslo forrige helg.
-Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger etter samlingen som strakk seg over to dager, og det setter vi pris på, sier NBFs sportssjef Holm Jacob Matheson.

Samlingen startet opp med en treningsøkt på Haugerud Skole lørdag morgen hvor man blant annet hadde en konkurranse om hvem av de unge som skulle få den siste karten i Mestermøtet på Harald Huysman Karting senere på dagen. 15 år gamle Fredrik Hagen var den som overbeviste og vant denne konkurransen. Totalt var 45 unge bilsportsutøvere var til stede på samlingen i tillegg til mange foreldre/foresatte.

-På ettermiddagen hadde vi den faglige delen av samlingen. John Haugland holdt et foredrag, også hadde vår trener Fredrik Brenna-Lund og «matmor» Karin Hvoslef et innlegg hver hvor de gjorde opp status hvor langt på hvor vi er kommet med trening og ernæring. Karin hadde også med seg Pål Anders Ullevålsæter som fortalte om sine utfordringer når han er ute i verden og konkurrerer. John avsluttet den faglige delen av samlingen med noen gode råd til de unge om hva han mener er viktig å ha i tankene hvis en skal lykkes i bilsporten, forteller Matheson.

Søndag morgen startet man opp på Olympiatoppen hvor de unge hadde en ny treningsøkt. Samtidig hadde man et interessant og konstruktivt møte med foreldre/foresatte. Samlingen ble avsluttet med et gruppearbeid hvor de unge presenterte sine svar i plenum. Svarene skal brukes i det videre arbeid for unge bilsporttalenter.