Nytt NM-gull til Grøndal

grondal-2.jpgAnders Grøndal har vært helt ustoppelig i NM i bakkeløp i sin trofaste Subaru Impreza WRC S10. I helgens to NM runder ved Varna-banen var han totalraskest i alle tre omganger begge dager, og NM-gullet er klart før finalerunden.

Fra før hadde Anders gjort samme prestasjon i de fire første NM rundene. Han er dermed allerede klar Norgesmester før finalerunden på Lillehammer i september. Tidligere i år tok Anders NM tittelen i rally i WRC klassen. I rally VM i klassen PWRC ( gr N ) ligger Anders og kartleser Veronica Engan på en sterk 4 plass hittil etter og ha kjørt inn til 2.plass i Svenskerally og 4.plass i Rally Finland. Anders har derfor gjennomført sin desidert beste sesong i karrieren. Og enda gjenstår mange spennende løp.I bakkeløps NM har Anders ikke bare totalvunnet samtlige NM runder, men også vunnet samtlige omganger som er tre i hvert løp. Det samme skjedde i fjorårets mesterskap. En sterk prestasjon av Drammenseren.

Bakken i Varna er nok Norges teknisk mest krevende å kjøre. Dette da det både kjøres nedover og oppover. I tillegg består veien delvis oljegrus, noe grus og noe ren asfalt. Løypa avsluttes med et hopp hvor det hoppes ca 30 meter. Det er tredje gang KNA Varna arrangerer og de har utviklet løypa slik at dette løpet har blitt en favoritt blant bakkeløps kjørerne. Teamene har også glede av fasiliteter man ikke er vant til da depot og målgang er ved gokartbanen. Igjen en plettfritt arrangement fra KNA Varna.

Anders takker sitt serviceteam som drifter bilen. Den har gått som ei klokke og denne bilen har nå HELE 33 seire!