5. plass til Dennis Olsen

dennis2-14.jpgUnder den andre runden i det tyske mesterskapet i gokart, klarte ikke Dennis Olsen å forsvare ledelsen i klassen KF3 fra det første løpet i Genk. Han kjørte inn til femteplass totalt, og ligger på andreplass sammenlagt, syv poeng bak lederen, Kim Oomen fra Nederland.

– Litt synd at det bare ble femteplass, når jeg ledet mesterskapet. Men, i dette gamet må alt klaffe 100 prosent, det gjorde det ikke i dag. Men, jeg fornøyd tross alt, sier 15 årige Dennis Olsen fra Våler i Østfold.

Og man skal være forsiktig med å kalle helgens løp for en nedtur. Dennis kan ikke vinne hver gang, og han har tross alt de siste ukene blitt både nordisk mester og norgesmester. Han har vunnet EM-kvalifiseringen i England, og ledet altså dette mesterskapet. I helgen fant de liksom ikke helt ut av det, og slet blant annet med oppsett av karten. Likevel kjørte Dennis inn til to andreplasser i de innledende omgangene.

I prefinalen ble det en syvendeplass, mens det ble femteplass i selve finalen. Løpet denne helgen gikk på Kartbahn Ampfing og blant de 22 som har tatt poeng i mesterskapet så langt, ligger Dennis bare syv poeng bak lederen, mens han har 13. poeng til gode på tredjemann. Det står igjen tre løp i mesterskapet, så ingen ting er avgjort.

– Nå ser jeg bare frem til, og gleder meg skikkelig til EM neste helg i Zuera i Spania, sier Dennis Olsen.

Og som nevnt tidligere. Dennis Olsen vant kvalfiseringen til EM i England. Spennende blir det.