5. plass til Paulsen

s_paulsen_11.jpgStian Paulsen (24) fra Fredrikstad og KNA Indre Ytre Østfold kjørte inn til henholdsvis 5. og 7. plass i de to løpene i den tyske serien SEAT Leon Supercopa på Oschersleben i helgen.

-Jeg var ikke fornøyd med dette. Etter seieren på Nürburgring i forrige runde så hadde jeg håpet på et bedre resultat. Men jeg kom til mål med rimelig greie plasseringer og plukket bra med poeng, sier Stian Paulsen.

Det var tørre forhold under helgens løp på Oschersleben, og Stian Paulsen kunne nok foretrukket en bløtere bane.
-Jeg har nok en større fordel på vått underlag. Oschersleben er en fantastisk bane, som jeg liker veldig godt.

I kvalifiseringen kjørte han inn til en 7. plass, og det ble dermed startposisjonen i første løp på lørdag.

-Jeg kjørte meg opp en plass på første runde, og hadde bra kontakt med Thomas Marschall på femteplass. Dessverre gjorde han plutselig en feil som førte til at jeg også måtte bremse, og da kom Petr Fulin bakfra og kjørte forbi meg. Dermed falt jeg ned til 7. plass igjen, sier Paulsen.

Det er svært stor forskjell på en 6. og 7. plass i løp 1, ettersom sjetteplass gir beste startspor i løp 2. Med 7. plass måtte Paulsen starte i 7. startspor også i andre løp. Der avanserte han to plasser, og kom inn på 5. plass i mål.

Neste, og sesongens siste runde kjøres på Hockenheim 22.-23. oktober.

-Hockenheim er en bane jeg har mye erfaring fra så jeg satser alt på en sterk sesongavslutning, sier Fredrikstad-gutten Stian Paulsen. Sammenliagt ligger Paulsen på en 9. plass foran de to avslutningsløpene.

Poengstilling SEAT Leon Supercopa
1. Elia Erhart, Tyskland, 187
2. Thomas Marschall, Tyskland. 145
3. Petr Fulin, Tsjekkia, 145
4. Gabor Weber, Ungarn, 135
5. Shane Williams, Sør Afrika, 133
9. Stian Paulsen, Norge, 81