5. plass til Varhaug på Estoril

vallelunga_3_500.jpgPål Varhaug (17) kjørte inn til en 5. plass i dagens løp i Euroserien i Formel Renault på Estoril i Portugal.

Det var årets sjette runde av Euroserien som ble kjørt på den portugisiske banen Estoril i helgen. Det var 39 førere som deltok, og igjen hevdet Pål Varhaug seg imponerende godt i det knallharde selskapet.

I lørdagens løp starten NAF Gjesdal-føreren fra 10. startspor, til tross for at han fikk kjørt svært lite i kvalifiseringen. Det ble mye dramatikk og et heller rotete løp på lørdag, og Pål Varhaug endte på en 12. plass. Vinner ble Daniel Ricciardo fra Australia.

I dag skulle det gå langt bedre for Varhaug. Han startet fra 9. startspor, og kjørte seg opp til en sterk 5. plass i mål. Han var kun 2,8 sekunder bak vinneren, finske Valtteri Bottas. Finnen tok for øvrig over sammenlagtledelsen i Euroserien etter helgens runde, mens Varhaug er på en 11. plass.

Neste løp for Varhaug er siste runde i det italienske mesterskapet på Monza 11,-12 oktober. Dette mesterskapet leder Pål Varhaug suverent.

Pål Varhaug vant Norges Bilsportforbunds konkurranse Bilsporttalentet i fjor, og han er også en av tre utøvere i NBFs elitegruppe i år.