stian_s.jpgRacerfører Stian Sørlie skal til helgen igjen kjøre løp på Nürburgring. Han stiller til start i to biler, både i en BMW Z4 GT3  og i en BMW 320d, bilen han satte banerekord med for dieselbiler på nettopp denne banen.

-Jeg gleder meg veldig til å prøve Z4 GT3 på «Ringen» igjen. Siden sist vi kjørte den her, så har den fått 40 hestekrefter ekstra som jeg håper vil gi det lille ekstra som jeg trenger for å kvalifisere til et av de beste startsporene! Det blir tøft men jeg har god tro på at vi kan gjøre det bra. Målsettingen er å komme inn blant de 10 beste total sett, sier Stian.

-Det blir også moro å kjøre dieselen igjen. Dette er en lettkjørt bil jeg trives veldig godt med. Bilen er tatt frem igjen for å prøve å forbedre ytelsene ytterligere gjennom mer testing foran neste års 24-timersløp. Så langt er dette den eneste dieselbilen som har kjørt hele banen på under 9 minutter og jeg håper at vi skal kunne klare å forbedre denne tiden ytterligere etter hvert. Dette blir en morsom helg med veldig mye kjøring, men det blir en utfordring å holde fokuset når man skal kjøre såpass mye og i to forskjellige biler, avslutter en smilende Stian Sørlie!

Stian Sørlie vil kjøre sammen med Anders Buchardt, Nils Tronrud og svenske Lars Stugemo i BMW Z4 GT3, mens svenske Fredrik Larsson er makker i BMW 320d.

Helgens løp på Nürburgring starter lørdag kl 12.00. Dette er et 4-timers løp og fortløpende resultater legges ut på www.vln.de